I bilen

Nu sitter jag i bilen på väg till min kusin Elin. (elinwalz.blogg.se). Min mormor och morfars landstãlle ligger granne med mina kusiners hus. Vi brukar bo hos mormor och morfar. När vi åker dit på sommaren känns det ännu mer som sommar för de har en brygga precis nedan för deras tomt. (den är allmän men det är nästan bara vi som anvãnder den.) Så man kan bada nästan hela tiden. Men det ska typ regna hela tiden imorgon. Men lite regn kan (nog) inte hindra Vilma. :)

Cookies!

Idag vaknade jag klockan tjugo över sju. Nästan direkt efter frukosten satte jag och min lillebror Teo igång att baka. Vi bakade sylt kakor:
(Mums)
Ja, nu säger jag hejdå får den här stunden. Hejdå!

Sommarlovs slöhet

Ja, nu har jag sommarlov. Eller jag har haft det ett tag nu. Men jag blir så slö! Jag vaknar klockan 10, äter frukost, kollar mailen, ritar, äter lunch, ritar, läser, är lite med Teo min brorsa, äter middag. Ja jag bloggar ju också. Jag brukar sminka mig när jag har tråkigt:
Jupp, så var inlägget slupp!

Harry Potter marathon

 
Nu ligger jag på en madrass hos en kompis. Vi har, som ni ser på rubriken, haft ett Harry Potter Marathon. Vi såg fem filmer i förr igår och de sista igår. Men vädret var bra för att göra något sådant. Det regnade ganska mycket. Men igår var vi också till ett äventyrsbad. Det var skoj utom att det var två killar sim förstörde våra sista tio minuter. Det knuffade oss, stänkte vatten och skrek "räddhare!" I princip hela tiden. Det var tråkigt. Min kompis har en dvärghamster. Och hon (min kompis inte hamstern) har ett hamsterhjul. När hamstern ska springa i det går det inte så bra för den är för lätt. Den kan klättra på utsidan av hjulet så den kommer uppe på hjulet. Eller när den springer i så kan den hänga upp och ner. Det såg skoj ut men också lite läskigt. För tänk om den skulle trilla ner! Vi tog i alla fall ut hjulet under natten så hamstern inte skulle skada sig.

Läskig?

Igår var det midsommar-afton (vilken nyhet!) Och vi hade väldigt tur med vädret. Det var jätte varmt!
Vi fick gäster efter. Min kompis och jag håller på att göra en film och jag såg ganska hemsk ut!
Vacker? Ne...
Idag ska vi nog fortsätta med filmen. Den blir nog ganska lång eftersom redan nu är den 18 min och den är inte klar. Jag tror den blir runt en halv timme. Såfall är det den längsta film jag någonsin gjort! Jippie!
Ja, får se om jag bloggar mer sen!
 

träningsvärk

Nu har jag varit på klätterläger i tre dagar. Imorgon är den sista dagen. Jag har varit helt slut när jag kommit hem. Och inte nog med det jag har en fruktansvärd träningsvärk! Men klättring är super skoj. Om du inte provat på det tycker jag att du ska göra det. Jag vet två ställen där man kan klättra telefonplan i stockholm och solnaklättercenter i solna.
Idag har vi klättrat utomhus. Vi hade tur - inte bara med vädret - för vi skulle klättra i närheten av där jag bor. I vanliga fall brukar jag behöva åka tåg och buss. (fem stationer med tåg och buss i en kvart)
Jahapp... Nu slutar jag att skriva. Inte nu, men nu. (Nej jag gjorde en punkt!) Okej, NU!
 
 
 
 
OOOPS! Ett utropstecken!

Vargarna

Jag sitter på tåget mot klättercentret. Alldeles nyss läste jag metro. Där stod det om den 30:åriga kvinnan som dog av vargarna. Det stod att hon hade gått in till vargarna och blivit attackerad av unga varghannar. Det stod även att personalen inte tänkt på om de ska avliva vargarna. Jag tycker det är fel att avliva vargarna nu. De var kanske bara aggressiva igår. Och de unga varg hamnarna kanske tyckte att djurskötaren var en inkräktare. Jag tycker man borde vänta med att avliva vargarna tills de gör något igen. Men man kanske inte ska vänta tills de dödar någon. De stod att de diskuterade om Kolmårdens säkerhet. Vadå? Var det Kolmårdens fel att vargarna attackerade djurskötaren? Ne... ska djurskötarna ha sömnmedel och slagträn varje gång de går in till djuren? Jag tycker händelsen var väldigt hemsk. Dö ensam hos vargarna.

Såå ljust!

Hejsan hejsan!
Igår när vi kom hem från farmor och farfar (ca.22:00) var det jätte ljust! kolla bilderna!:



Nu tänkte jag ha en liten bild-special:









hos farmor och farfar

♥Nu sitter jag i en fåtölj hos farmor och farfar. Vi har firat min farmor som fyllde år nyligen. Jag har fått träffa mitt kusin-barn han är jätte gullig. Mamma, pappa, farmor, farfar och min lillebror Teo (han skriver årtal på post-it lappar) håller på med pengar/kvitton. Min farmor och farfar har sålt deras sommarställe nyligen och håller på med några kvitton. Jag hänger inte riktigt med. Nu snackar de om något rotavdrag. Nu jojjar min lillebror med en jojo. Jag vet inte vrf jag skrev det. Hade bara lust helt enklelt. Klockan är kvart i nio (på kvällen) och det är jätte ljust! Det är ganska coolt. Men de som bor i lappland har väl ljust dygnet runt typ... jobbigt... Ni kmr nog att tröttna om jag skriver mer nu så jag slutar för idag.

Det blev ingen....

Jag tänkte att jag kanske skulle säga att det blev ingen färg...... jag hade tänkt tona det rört. Men 1. Det var bättre om en frisör gjorde det. 2. När jag badar eller är i solen kan det bli rosa!!! 3. Färgen skulle försvinna mkt innan vi börjar skolan igen och då får inte alla se färgen. Men vi ska nog göra det i augusti.

Ett brev från mig


Utkast: Juni 15, 2012

Ja nu var jag bara tvungen att lägga upp den här somriga bilden:


Första dagen på sommarlovet!

Det är så skönt att tänka "nu har jag 2½ månad ledighet". Vad ska jag hitta på? Jo, baka, bada, vara med familj/vänner, och massor av annat kul!
Undrar om vi ska ha fredags mys idag? När jag tänker på fredagsmys kmr den här låten upp i huvudet:

Ha det så bra nu då

Sommarlov!

Åhh! Så skönt! SOMMARLOV! Jag kan nästan inte fatta att jag gått en HEL termin i sexan.... Men åh så skönt med sommar lov så nu kmr en låt:
(Jag har lärt mig att lägga upp videos! :))

Bra låt? Hehe..
Nu när jag har sommarlov kan jag nog inte blogga så jätte ofta... Jag vill njuta av solen (som ska komma snart, det har jag bestämt!) och bada och jag har inte internet på alla ställen jag kmr att va på. (som i vattnet)

En till video:
(Hon är fantastisk!)

Så där!
Ha det gott igelkott!

Snart sommarlov!

Hejsan Igår hade vi en typ av idrotts-dag. Vi skulle spela fotboll, vilket jag tycker är sådär jätte kul! NOT! Efter det följde Olivia med mig hem.(asobe.blogg.se) vi filmade lite men minnet blev fullt fort så...ja, vad gjorde vi då? Aja, imorgon är det sommarlov!!! Den har klänningen ska jag ha: Jag får lägga ut bilden sen. Kan inte göra det från mobilen. Efter avslutningen kmr mun kusin. Hoppas hon kan hjälpa mig med en header. Hon fixade det förut men jag råkade ta bort den... Hela den här veckan här vi haft schema-brytande dagar. Alltså att vi börjar 9:00 och slutar 14:00. Idag ska vi ha en idrottsdag till. Fast nu ska man göra lite annorlunda grejer som att hoppa säck, spika spik, och jag ska springa med en potatis på sked. Inte så skoj men jag tog det dom blev över. Nästa vecka ska jag på klätterläger. Det ska bli skoj. Den här och förra veckan har det blivit väldigt mkt teater. I onsdags var jag på en teater kurs från fyra till nio. Och i lördags hade vi ett genrep med den andra teatern mellan elva och halv fyra. Och på söndagen spelade vi upp teatern och jag var där mellan tio och fyra. Och i måndags var jag på den första teatern mellan fyra och sju och idag ska jag dit igen mellan fyra och sju och samma sak imorgon men vi får se om det går.

I skolan

Hejsan Nu sitter jag här i skolan. Alla mina kompisar sitter typ och spelar på mobilerna. Snart ska vi ha NO men vår lärare är borta så vi ska ha vikare

Varga

Hej nu har jag precis kommit hem från teatern. Vi håller på att jobba med ett projekt som heter varga. Ja, ni kan söka på det men god natt

Tält!?

SOm ni läser på rubriken förstår ni att det har nåt med tält att göra. Jo, jag och två kompisar bla Ebba (hejafotboll.bloggo.nu / parlanebba.bloggo.nu ) ska sova i tält fast på vår tomt. Jag har lite skojiga planer inför ikväll... :D
Det var ganska länge sen jag skrev. Men jag har varit på en maskerad, gått på teater, gått på Yoga, ja ganska mkt saker. Men snart ska vi spela upp pjäsen!!!!!! Skojigt!
Jag ska snart gå till skolan så bye!!!